julietteloogman.reismee.nl

Almost time to say goodbye

Lieve volgers,

Na een paar leerzame en gezellige maanden hier in Engeland, is de tijd dan toch echt aangebroken dat ik hier mijn laatste blog schrijf.

Waarbij 5 maanden geleden alles voor het eerst was, zijn deze 9 dagen alles voor het laatst. De laatste keer York in, de laatste keer de kindjes naar school brengen, de laatste keer bovenin de bus zitten en volgende week woensdag mijn laatste nacht hier in huis. Hoe erg ik ook uitkijk om naar huis te gaan, ik ga nog wel even extra genieten van alle dingen die ik hier voor het laatst ga doen.

De kindjes heb ben denk ik niet echt door dat ik definitief weg ga. Ik heb gister wel gevraagd aan Jessica of we een deal konden maken dat ze deze week lief zou zijn en zou luisteren omdat ik bijna weg ga en ik graag wil dat we lief voor elkaar zijn. De reactie hierop was: ‘Oke, deal. But can I eat my sweets when we come home?’. Heel erg is ze er dus niet mee bezig.Ik vind het wel heel gek om erover na te denken dat ik ze na volgende week donderdag niet meer ga zien. Hoe moeilijk, irritant en vervelend ze soms ook kunnen zijn, ik ga de kleine monsters wel missen. Jessica die als ik weg ga vraagt: Can I have a kiss and a cuddle? And can you please try and come home early? Of Ollie die ’s ochtends vraagt: can I please sit on your lap? En Jessica die dan weer vraagt: can I please snuggle up next to you?Dat haalt niet weg dat ik niet kan wachten totdat ik weer normaal een nacht door kan slapen en ’s ochtends kan uitslapen zonder wakker gemaakt te worden door Ollie die het weer eens nodig vindt om de longen uit zn lijf te schreeuwen.

Na mij gaat er geen Au Pair meer komen. Nikki vindt dat ze te veel mist van de kinderen en heeft daarom besloten om part time te gaan werken. Voor mij een fijn gevoel, want dan weet ik dat het hier in huis in ieder geval goed gaat komen.

Dit weekend komt Melanie misschien nog langs en als dat door gaat blijft ze hier logeren. Zaterdag avond moet ik nog oppassen, helaas, omdat ze de verjaardag van Adrian gaan vieren. In ieder geval ga ik dit weekend voor de laatste keer naar York en gaat het opruimen en inpakken beginnen. Zondag zal ik vooral lekker gaan stressen omdat ik maandag of dinsdag de loting uitslag krijg van Huidtherapie. Dus allemaal duimen duimen duimen!

Verder wil ik jullie nogmaals bedanken voor alle lieve reacties. Door de blogs die ik heb geschreven en alle positieve reacties die ik hierop kreeg, ben ik erachter gekomen hoe leuk ik schrijven vind en dat ik er eigenlijk wel iets mee wil gaan doen. Ook was het een stuk makkelijker ‘vol te houden’ door alle lieve woorden.

Hugs & kisses uit het altijd regenachtige Engeland

Sylvia

YES, YES...doorgaan, moet zeker wat kunnen worden.
Enne tuurlijk zal ik mijn duimen blauw duimen voor je.
En dan WELKOM TERUG. Veel liefs Syl

Dr.Detroitsr.

Home sweet home be it ever so homely.....
Het mooie ook van reizen is het thuiskomen....
Rugtasje met herinneringen , vakje ervaringen, ...is weer wat meer gevuld ...heb je toch maar weer mooi gedaan
Jet !
Wat ga je nu als eerste eten...snoepen...als je thuiskomt na zo'n tijd ...ben ik altijd benieuwd naar..
Wordt geen shock..qua weer want dat is hier ook bagger..Nog een paer daeghen Jet...set deur !
Paard.

Daddy

Nog maar 8 dagen, 18 uur, 26 minuten en 58 seconden en van die eerste 8 dagen, 18 uur, 26 minuten en 58 seconden kun je eigenlijk nix zeggen! We tellen mee Jet!! Love U!! xx P&M

Joyce

Lieve schat, dubbel hè?! Maar wat heerlijk dat je weer terugkomt! Zie je het voor je...na een jaartje of 15 à 20 weer de familie te ontmoeten en Jessica & Ollie als volwassenen te zien!!!
Geniet nog...en spannend joh, ik hoop met je mee!! Sebastiaan gaat het de 17e horen!! Kuzzzzzzzzzzzzzzzz, Sjois!

Kirsten

He lieve Jet, wat fijn dat je binnenkort weer dicht bij ons bent. Wij maar ook de meisjes hebben je erg gemist. Ze kunnen natuurlijk niet wachten tot je op ze komt passen .... of is dit nu einde oefening;-)
Lieverd tot snel en succes met de laatste dagen. Hierbij nog een interactie van de meisjes. ´Wie ben je aan het mailen?´Lauren: wil nog tegen je zeggen dat ze van je houdt en dat je lief bent. Maureen wil tegen je zeggen dat je lief bent.
Liefs van ons allemaal, Kirsten

Sylvia

GEFELICITEERD!! Ingeloot wat een heerlijke thuiskomst.
Dikke kus en tot gauw.
Syl